indiase kruiden
Verse kruiden
thaise kruiden
Chai
aziatische producten
thee & nonfood producten
oosterse
traiteur & kruidenier

specialiteiten uit maleisië.singapore.japan
korea.indonesië.india
vietnam.thailand.laos.etc

openingstijden:
di - zo 14.00 - 20.00

spaarndammerstraat 91a
1013 tc amsterdam
tel 020 3379376
mobiel 06 33732548

www.yayang.nl
anjaaurin3@gmail.com
facebook

Bij Yayang leggen wij de lat hoog. We laten je graag proeven van de authentieke smaken van de lokale Aziatische keuken. Bij Yayang ontdek je de lekkerste culinaire specialiteiten uit diverse Oosterse landen en eetculturen.

De eigenaresse van Yayang verzamelde bijzondere recepten en handige keukengeheimen op haar vele culinaire reizen naar Azië.

Bij Yayang vind je maaltijden, tapas en producten uit landen zoals Maleisië, Thailand, Laos, India, Singapore, Indonesië, Vietnam, Japan en Korea.

Aziatisch koken: dat kun jij ook!

Als je de basiskruiden van de Aziatische keuken in huis hebt en de basis van de samenstellingen een beetje kent, kun je zo zelf aan de slag en thuis de lekkerste gerechten maken.

Bij Yayang stellen we graag Aziatische melanges van kruiden, specerijen en andere ingrediënten op ambachtelijke wijze voor jou samen, in de juiste hoeveelheden. Ook delen we met liefde onze tips over Aziatisch koken.

Het geheim van de Oosterse keuken

Kruiden en specerijen vormen de basis van de Oosterse keuken. Maar elk land heeft zo zijn eigen mix. De melange van kruiden en specerijen in Thailand verschilt bijvoorbeeld enorm van kruidenmelanges in Maleisië of Japan.
 

Deze kruidenmelanges zorgen voor de bijzondere smaakcombinaties en lekkere geuren. Dit is wat de keuken van elk Aziatisch land authentiek en uniek maakt. Bij Yayang vertellen we je daar graag alles over.

oosters & authentiek

Jalan, jalan, cari makan … sabai sabai … itadakimasu …